Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «یوسف البنیان» مدیر اجرائی شرکت صنایع مادر عربستان سعودی (سابیک) امروز- یکشنبه- اعلام کرد که این شرکت به‌رغم ثبات قیمت تولیداتش پس از کاهش شدید در آستانه پایان سال ۲۰۱۸ میلادی،  باز هم تحت تاثیر جنگ تجاری جهانی با چالش‌های فراوانی روبه‌رو خواهد بود. 

سابیک از کاهش ۱۲ و چهار دهم درصدی سود خود در چهارماهه پایانی سال گذشته خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این شرکت کاهش سود اخیر را به کاهش متوسط قیمت فروش و به تبع، کاهش سهم آن در نتایج شرکت‌های همکار و پروژه‌های مشترک نسبت داد.

البنیان در یک کنفرانس مطبوعاتی در ریاض گفت: «متوجه ثبات برخی قیمت‌ها هستیم اما همچنان چالش‌های متعددی پیش روی ما وجود دارد».

وی افزود: «ما بخشی از نظام اقتصاد جهانی هستیم و همیشه از چالش‌های آن تاثیر گرفته‌ایم اما در حد توان به بهترین وجه با این چالش‌ها مقابله می‌کنیم».

این شرکت در بیانیه‌ای در زمینه بورس اعلام کرد که سود خالص آن در سه ماهه اخیر تا پایان ماه دسامبر به سه میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال رسیده است این در حالی است که این سود سال گذشته سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بوده است. 

این سود از میانگین سطح پیش بینی سه تحلیلگر در نظرسنجی «رونتیو» که چهار میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان برآورده شده بود، کمتر است. 

سهام سابیک در اواخر جلسه صبح امروز هفت درصد افزایش یافت و روند رو به بهبودی را در پیش گرفت. 

نتایج این شرکت با قیمت نفت و رشد اقتصادی جهان ارتباط تنگاتنگی دارد چرا که عمده تولیدات آن صنایع پلاستیک و کود و مواد معدنی است که کاربرد فراوانی در ساختمان‌سازی، کشاورزی، صنعت و تولید کالاهای مصرفی دارد. 

صندوق سرمایه‌گذاری‌های جهان،‌ بزرگ‌ترین سهامدار سابیک مذاکراتی را برای فروش سهام اکثریت این شرکت ابر پتروشیمی به شرکت آرامکوی سعودی انجام داده است. 

بنیان گفت که دیدگاهش درباره حرکت آرامکو برای خرید سهام سابیک مثبت است اما جزئیات بیشتر به صندوق سرمایه‌گذاری و شرکت آرامکو مربوط می‌شود. 

وی گفت که چین همچنان بازار اصلی است که این شرکت تلاش دارد در آن رشد کند. سابیک همچنین برای تقویت حضورش در آفریقا نیز تلاش می‌کند. 

مدیر اجرائی سابیک گفت مذاکراتی در زمینه گسترش فعالیت‌های این شرکت در آمریکای شمالی نیز انجام می‌شود. 

وی گفت که سابیک بعدا مشخص خواهد کرد که پس از تصمیم به ادغام فعالیت‌ها در زمینه تولید مواد درجه یک با شرکت «کلارنت» سوئیس آیا به افزایش سهم در این شرکت نیاز دارد یا خیر.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رشد اقتصادی سابیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا قاضی سعیدی فوق تخصص زیبایی عنوان کرد: هر سال کنگره جراحان ایران در این روزها برگزار می شود که همه جراحان در رشته های مختلف مانند ارتوپدی، اورولوژی، جراحان پلاستیک، جراح اطفال، جراح عروق جراح مغز و اعصاب و در واقع جراحان در همه رشته ها در این کنگره ۵ روزه شرکت می کنند.

وی در خصوص عدم شرکت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک گفت : امسال بعد از 40 سال اولین باری است که انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جامع جراحان  شرکت نکرده است.

قاضی سعیدی افزود: علت هم این است که هييت مديره انجمن جراحان عمومی یک حرکت غیر حرفه ای انجام داده اند و مسائل چالش برانگیز زیبایی را در برنامه های خود گنجانده اند

او اضافه کرد: انجمن جراحان عمومی مطالب چالش برانگیز زیبایی را در کنگره خود قرار داده اند و ما به اعتراض به این ماجرا بعد از 40 سال اولین سالی است که در کنگره به نشانه اعتراض حضور نداریم.

قاضی سعیدی ادامه داد: چند هفته مذاکرات فشرده نیز با جامعه جراحان و انجمن جراحان عمومی داشته ایم اما متاسفانه نتوانستیم جلوی این انحراف در آموزش را بگیریم و هر استدلالی که کردیم نتوانستیم انها را قانع کنیم . به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این کنگره شرکت نکنیم.
هیچ جراح پلاستیکی در این کنگره شرکت نمی کند.

او توضیح داد که بیانیه ای از سوی جراحان پلاستیک منتشر شده که متن آن بدین شرح زیر است: رسالت اصلی گروههای تخصصی و فوق تخصصی حفظ اصول  استانداردهای علمی و عملی مورد نیاز در جامعه و حفظ جایگاه علمی در کشور است و یکی از نمادهای آشکار این وظیفه ارائه دستاوردها و حفظ جایگاه  ، حضور در کنگره های ملی است که این اتفاق مدیریت و ظرافت های خاص خود را می طلبد.

چند سال است که انجمن جراحان عمومی فراتر از قوانین عمومی و رزیدنتی اموزشی پزشکی به جای پرداختن به مسائل حساس  مهم جراحی کشور که رسالت اصلی انها است وارد بحث فریبنده جراحی زیبایی شده اند و با برگزاری همایش های مختلف زیبایی در شهرستان ها و مراکز استان باعث انحراف این وظیفه علمی خود شده اند و این انحراف بزرگترین گردهمایی علمی جراحان کشور یعنی جامعه جراحان نیز کشانده شده و توسط انجمن جراحان عمومی مسائل چالش برانگیز زیبایی به کنگره امسال اضافه شده است.

پس از اطلاع از عناوین چالش بر انگیز، انجمن جراحان پلاستیک تمام تلاش خود را بری حذف این پنل ها به کار برده است ولی متاسفانه هیات مدیره جراحان عمومی سعی در ادامه اقدام اشتباه خود داشته اند.

به دنبال این مسئله انجمن جراحان پلاستیک جلسه اضطراری کمیته راهبردی را برگزار کرد و به دنبال نظر اکثریت قاطع اعضا به نشانه اعتراض و پرهیز از مشارکت در این اقدام غیر جامع انجمن جراحان زیبایی عليرغم میل ذاتی اقدام به لغو برنامه خود در این کنگره کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان