Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های آرامکوی سعودی و سابیک به منظور کاهش هزینه در بحبوحه افت قیمت‌ها، تصمیم گرفتند در پروژه ۲۰ میلیارد دلاری تبدیل نفت خام به مواد شیمیایی بازنگری کنند و اکنون به جای آن به دنبال یکپارچه کردن تأسیسات فعلی هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، شرکت‌های نفتی سراسر جهان برای حفظ نقدینگی، به ارزیابی مجدد پروژه های انرژی خود پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروپاشی تقاضا که ناشی از شیوع ویروس کرونا بوده، این احتمال را تقویت کرده که قیمت‌های نفت برای مدت طولانی پایین بمانند.

آرامکو و سابیک در سال ۲۰۱۷ توافق مقدماتی برای ساخت یک مجتمع ۲۰ میلیارد دلاری برای تبدیل نفت به مواد شیمیایی امضاء کرده بودند.

تبدیل نفت خام به مواد شیمیایی بدون این که در ابتدا پالایش شود، بخشی از طرح آرامکو برای متنوع سازی فعالیتش و سودآوری بیشتر از نفت استخراج شده بود.

بر اساس گزارش رویترز، اما اکنون سابیک اعلام کرده که دو شرکت در حال بررسی یکپارچه کردن پالایشگاه‌های فعلی آرامکو در ینبع با واحدهای پتروشیمی هستند.

هر دو شرکت در مخارج سرمایه برنامه ریزی شده کاهش چشمگیری صورت داده اند. قیمت پایین‌تر نفت باعث کاهش ۷۳ درصدی سود سه ماهه دوم آرامکو و افزایش قابل توجه بدهی این شرکت شد که متعهد شده است ۷۵ میلیارد دلار سود نقدی به سهامدارانش پرداخت کند. سابیک هم پس از این که در سه ماهه اول و دوم متحمل ضرر مالی شد، هزینه سرمایه جدید را معلق کرد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا شرکت آرامکوی سعودی شرکت سابیک سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • علت قیمت‌گذاری 30 میلیاردی آقایی‌‎پور در استقلال خوزستان
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • «گالیله» یک میلیاردی شد