Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح پتروشیمی 9 میلیارد دلاری شرکت‌های سابیک عربستان و اکسون موبیل آمریکا واقع در تگزاس که دومین واحد بزرگ مونواتیلن گلایکول جهان را در خود جای داده است، به مرحله راه‌اندازی اولیه نزدیک شد.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا به نقل از پایگاه خبری آی‌سی‌آی‌اس، شرکت پتروشیمی سعودی بیسیک اینداستریز (سابیک) اعلام کرد که پروژه سرمایه گذاری مشترکش با اکسون موبیل واقع در نزدیکی منطقه کراپس کریستی (Corpus Christi) ایالت تگزاس فعالیت‌های خود را آغاز کرده است و برای راه‌اندازی اولیه آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجتمع جدید در زمینی که پیش‌تر زیر کشت پنبه بوده و توسط مزارع پنبه و آفتابگردان احاطه شده است، شامل یک واحد کراکر با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 800 هزار تن و دومین واحد بزرگ مونواتیلن گلیکول جهان با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 100 هزار بشکه خواهد بود.

این مجموعه همچنین دارای دو واحد پلی‌اتیلن سبک خطی است هر یک با ظرفیت تولید سالانه 650 هزار تن خواهد بود.

سابیک و اکسون‌موبیل در ماه اکتبر سال گذشته میلادی اعلام کردند که این سرمایه‌گذاری مشترک در سه ماه چهارم 2021، زودتر از برنامه اولیه یعنی سال 2022 به بهره‌برداری خواهد رسید.

این مجتمع پتروشیمی ازسوی شرکت آمریکایی اکسون موبیل اداره می‌شود.

این مجتمع دارای امکانات آزمایشگاهی برای آزمایش مواد اولیه، پلی‌اتیلن و مونواتیلن گلیکول (MEG) تولیدی با هدف کسب اطمینان از مطابقت خروجی با ویژگی‌های لازم است که مراحل راه‌اندازی آن رو به پایان است.

این سرمایه‌گذاری مشترک ابتدا برای اطمینان از جریان مناسب آب، بخار، نیتروژن و ارائه خوراک به کارخانه‌های تولید محصولات پایین‌دستی، بخش‌ یوتیلیتی را راه‌اندازی کرد.

این طرح همسو با راهبرد پیشبرد اهداف توسعه‌ای سابیک است و به منابع مواد اولیه تنوع می‌بخشد و از طریق طیف وسیعی از محصولات، حضور این شرکت عربستانی را در صنعت پتروشیمی آمریکای شمالی گسترش می‌دهد

سابیک و اکسون‌موبیل در ماه اکتبر سال گذشته میلادی اعلام کردند که این سرمایه‌گذاری مشترک در سه ماه چهارم 2021، زودتر از برنامه اولیه یعنی سال 2022 به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکسون‌موبیل و سابیک اعلام کردند که انتظار می رود این پروژه بیش از 600 شغل دائمی ایجاد کند.

این طرح پتروشیمی مواد مورد استفاده در تولید محصولات مختلف مانند خنک‌کننده‌های خودرو، صنایع بسته‌بندی و مصالح ساختمانی را تولید می‌کند.

سابیک انتظار دارد که این پروژه بر صورت‌های مالی تلفیقی پس از آغاز عملیات تجاری‌اش تأثیر مثبت داشته باشد.

سابیک در سه ماه دوم سال 2021 میلادی به‌دلیل افزایش قیمت محصولات و حجم فروش به سود خالص دست یافت.

تولیدکنندگان و پالایشگران نفت جهان، پتروشیمی‌ها را به‌عنوان بازاری رو به رشد برای تقاضای نفت خام می‌بینند زیرا انتظار می‌رود با افزایش شمار خودروهای برقی، توسعه بازار مسکن و دفاتر کارآمدتر، تقاضا برای سوخت‌های موتوری در حال افزایش باشد.

برچسب هااکسون موبیل (Exxon Mobil) خودروی برقی سابیک (SABIC) عربستان سعودی مونو اتیلن

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اکسون موبیل Exxon Mobil خودروی برقی سابیک SABIC عربستان سعودی مونو اتیلن آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو سرمایه گذاری اکسون موبیل راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات

مدیر مخابرات منطقه یزد از بهره برداری ۱۲۲پروژه مخابراتی و همراه اول در هفته ارتباطات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی مخابرات استان یزد، محمدرضا زارع اظهار کرد: در هفته ارتباطات سال جاری، ۱۲۲ طرح مخابراتی و همراه اول با اعتبار و سرمایه گذاری بالغ بر ۱,۳۸۷ میلیارد ریال در سطح استان راه‌اندازی و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: این طرح‌ها شامل تأسیس، توسعه و جایگزینی سوئیچ و کافونوری در ۷ مرکز، تأسیس، اجرای شبکه کابل و فیبر نوری ۵ نقطه، اجرای فیبرنوری ۵ سایت BTS است.

مدیر مخابرات منطقه یزد در مورد اجرای طرح‌های قابل بهره برداری در سطح استان، افزود: ایجاد بستر سرویس تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت از طریق تانوما، تأسیس و توسعه و افزایش تکنولوژی ۷۲ سایت BTS، نصب سوئیچ دیتا و توسعه ظرفیت اینترنت پرسرعت خانگی از طرح‌های قابل بهره برداری در هفته ارتباطات است.

زارع ایجاد بستر ارائه سرویس سرینو، ایجاد ظرفیت زیرساخت داخل استانی و تعویض و تقویت سیستم پاور را از دیگر طرح‌های هفته ارتباطات بیان کرد.

به گزارش ایمنا، با افتتاح این طرح‌های مخابراتی و همراه اول، تعداد ۳۴۳ طرح از هفته ارتباطات سال گذشته تاکنون در استان یزد با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳,۹۲۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

کد خبر 751558

دیگر خبرها

  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟